Buscar

No us preocupeu, filòsofs!


Amics i companys filòsofs: no us preocupeu si la filosofia se´n va al clot! No us heu parat a pensar (possiblement per la nostra imperdonable mandra a l´hora de reciclar-nos fent cursets de psicopedagogia) que si volen acabar amb la filosofia és perquè ja no fa falta? Si els actuals professors de filosofia tenim la sort de tenir a les aules la generació més intel·ligent de la història! I tot, gràcies a les noves tecnologies, que això sí que és una cosa de trellat, i no les nostres cabòries! Mireu, si no, açò: http://www.elpais.com/articulo/sociedad/Einstein/edad/pavo/elpepusoc/20080608elpepisoc_2/Tes


Tema de debat: relació entre els atacs constants contra la filosofia d´un partit "progre" com el PSOE i aquesta mena de notícies aparegudes en un diari també "progre" com El País (per favor, companys, que l´època obscurantista que estem vivint no ens faça perdre les ganes de pensar, ni l´humor, ni el sarcasme).

5 comentaris:

Anònim

Mare meua! Açò ja és més del que ells podrien comentar.

Juan Armenteros IES El Saler

No vull pensar que és tot eixe partit "progre" el que vol fulminar els intents -és veritat que contrafàctics- de facilitar l'aparició d'individus autònoms (seria un pleonasme afegir "crítics"). En tot cas, Garmendia, està clarament -i dissortadament per a nosaltres- en el bàndol contrari. No crec que vinga a cap manifestació nostra, no.
El País? Està molt ben maquetat.

Anònim

La pena és que tota eixa intel·ligència es quede només a la punta dels dits.
M'aborreix tremendament entrar de nou en l'etern debat utilitarista, però conforme estan les coses, caldria replantejar-se (i pot ser redefinir) el concepte d'utilitat.
Precisament per açò, tampoc em preocupa massa que ens acusen de gremialistes.

Unknown

Jo el que no comprenc es que espereu de la societat.

Com es la majoria de la gent? i els polítics? Simplement es qüestió d'estadística, distribució normal de Gauss.

No es per desanimar, simplement cal tindre-ho present per a no desesperar-se. Decadència, pero no es responsabilitat vostra!

anim!

Juan Armenteros IES El Saler

Gràcies pels ànims, Harg! Si fóra només decadència, Harg... acabe de llegir en un altre punt sincrònic de la blogosfera el terme "doxa postmoderna", què cool, i ja no estem ni ahí, en eixe no lloc. Demanem coses realment obsoletes a cervells obsolets des de cervells obsolets. La paradoxa és que eixa és la única possibilitat de ser escoltats.
Quan el Govern Valencià sense tallar-se ni una mica es convertix en el San Pau de la extrema postmodernitat, les nostres decimonòniques reivindicacions semblen definitivament ingenues, com suggerixes a pesar dels ànims finals. Però, anem a jugar.

Salutacions!

Juan