Buscar

Sr Conseller Font de Mora (EPC en anglès)


Li convide a una reunió cara a cara on debatre la justificació pedagògica de la Educació per a la Ciutadania de segon d'ESO en anglès. Si vol pot ser en privat. I si no, pública.

Si perd el debat, perd el càrrec.

A vore si al que anem a acomiadar és a vosté.

2 comentaris:

javierhc

Ahir la Cadena Ser li va donar prou de temps a la contestació contra l'ordre reguladora de l'EpC, tant en els informatius generals com en dos programes importants: un a escala nacional, "La ventana", on va haver un debat entre Vicent Mauri de l'STE amb , crec, la Secretaria autonòmica Concha Gómez (podeu sentir-ho en la fonoteca de la web de l'emissora); l'altre, a nivell local, en la tertúlia política de les 19'15h. que ha estat molt, molt bé, doncs, a pesar de les diferències ideològiques entre els tertulians, ha hagut consens en assenyalar i criticar el merder en que Font de Mora ha convertit l'ordre d'aplicació de l'EpC.

Font de Mora: humorista frustrat, inexorablement cínic.

Agustín

Estic amb Xavier: Font de Mora és un humorista frustrat. El pitjor és que no fa risa. No li tenim por. Jo també vull una entrevista amb ella. Quin luxe que acceptarà. Però no ho farà. Té molta llengua, res més. I té por, clar està, perquè sap que no li tenim por. EpC en valencià o en castellà. Res d'anglés. Per cert: quin nivell tindrà ell d'anglés? Un polític tindria que domar molt bé eixe idioma tan "important".

Agustín Zaragozá Granell