Buscar

Visita de l'inspector al IES JOAN FUSTER (Sueca)

Els propers dies els inspectors passaran pels vostres centres a preguntar als membres dels departaments d'història i de filosofia :

a) si sabeu anglès

b) quin nivell teniu

c) si us voleu fer càrrec de l'educació per a la ciutadania

A Sueca vam considerar que aquestes preguntes no havíem de contestar-les. Per això, vam elaborar aquest document. És l'única resposta que hem donat a l'inspector:

Els nostres departaments, cumplint la llei, assumixen l'assignatura d'Educació per a la ciutadania de segon de la ESO, tot i que trobem greus incoherències en el plantejament que fan tant el Ministeri com la Conselleria d'aquesta assignatura.
Arribat el moment de fer les desiderates (i no abans), farem el repartiment d'aquesta matèria sense discriminar-la de les altres. Seguirem en aquest moment els criteris que ens donen des de la prefectura d'estudis i la direcció d'aquest centre.


Els professors dels departaments d'Història i Filosofia del IES JOAN FUSTER de SUECA

2 comentaris:

Anònim

Al nostre centre, IES Benaguasil, ja ens feren aquestes mateixes preguntes fa dues setmanes. La nostra constestació, unànime i acordada, va ser estar disposats a donar l'assignatura baix les condicions que marca la llei ministerial, independentment de les nostres consideracions particulars, però no tal i com la ha plantejada la Conselleria.

Juan Armenteros IES El Saler

Veig que hem actuat, Cristina, de manera molt semblant en més d'un centre.
Tinc la impressió de què la cosa quedarà en pura ambigüitat. Ambigüitat legal, ambigüitat moral.
Seguirem observant.

Un plaer llegir-te, Cris.