Buscar

ACTIVITAS DELS ESTUDIANTS DE FILOSOFIA. Campament Diógenes

El campament dels estudiants de filosofia segueix endavant cada vegada amb més professors fent classes a l'aire lliure, aparicions ja no sols en premsa escrita i activitats culturals tipus lectures públiques de textos filosòfics però tenim una mala notícia estan avisats d'un desallotjament imminent, hui a les sobre les 12.30, 13 h acudirà la policia a fer-los fora. Els medis ja estan avisats (fins i tot el país ha confirmat assistència) i ells ja han acordat realitzar una petita performance.

Amb tot, l'opinió més o menys generalitzada és positiva. S'ha aconseguit soroll, presència diària en els medis i, si no falla, hui fins i tot en un de nacional (tenim tanen avisats del problema en general el caiga quien caiga, Buenafuente, etc. però esperem resposta)

La setmana que ve l'assemblea organitza també unes jornades informatives amb un parell de xarrades, taules rodones, algun concert, un dinar popular, etc. Espere que entre demà i el dissabte estiga informatitzat el programa confirma.

2 comentaris:

Anònim

Hoy a las 12:30 estaré con mis compañeros de filosofía mostrandoles todo mi apoyo y solidaridad, pues pienso que esta protesta está bien fundada y ha sido pacifica.
Desde la Sección departamental de Filosofía Moral y Política, todo mi apoyo por esta causa.
Raúl Sebastián

Anònim

Yo también creo que habéis conseguido difusión mediática, enhorabuena por vuestra causa, porque es una causa justa.