Buscar

Taula Redona a la Universitat sobre la EPC (fotos i àudio)

Àudio de la taula redona en format wav










Ja vindrà el comentari.

Salut!


Juan Armenteros

8 comentaris:

Carmina

Enhorabona a tots aquells que heu treballat perquè hi haguera taula redona. Estarem a l'espera del comentari (aquells que no poguerem assitir) però el fet que s'haja realitzat ja em sembla possitiu. Almenys se'n parla!

Salut.

Carmina.

Anònim

Se parla, si, se parla de la puta EpC però de filosofia no se parla.

Pere

Anònim

Vergüenza de filosofía al servicio del poder.

Toni

Carmina

Ja voreu que bé si recuperem la tercera hora. I després a seguir lluitant perquè la filosofia no sols es mantinga en tres hores sinó que tinga més presència. Cal aspirar a tot però poc a poc.

Salut.

Juan Armenteros IES El Saler

Toni, mira, no me apetece ser diplomático, que a ti no se te ha ocurrido tener esa consideración con gente a la que -supongo- no conoces de nada,

Lo único que hace daño a la filosofía es la estupidez. Si no te enteras, lo mejor es que leas antes de lanzar tu lloro.

A Pere,

sí es parla de filosofia, però també d'altres coses. I unes coses porten a les altres. Només els lactants obtenen el benefici immediat al seu plor. Al món adult cal buscar mediacions.

Anònim

Estic d'acord amb Juan, que les lactants si obtenen benefici al mínim ploret, i no faig metàfores, ara bé, no entenc tanta virulència i impaciència cap a aquells col·lectius que estan/em lluitant i parlant també de la tercera hora. Ocorre que estem immersos en la bojeria de l'EpC i l'hem de resoldre i respondre; i jo no veig cap exclusió d'altres temes, ni amb necessitat lògica ni històrica, no és cap cortina de fum, així que a col·laborar i enfortir la filosofia, si és que veritablement pensem en recuperar la tercera hora, perquè sols es podrà fer des de l'unió dels qui tenim raó. Gràcies a tothom qui va assistir a la taula rodona i espere trobar pronte la cojuntura per poder participar més activament. Per cert, demà a l'IES nº4 d'Alzira (encara no tenim nom) celebrem el dia de la Filosofia a la Plaça Major. Ja ens veureu als mitjans de comunicació. Salut

Carmina

Hola Creu,

Esperem fotos!!! Crònica, i pujar-ho tot al blog. Que siga tot un èxit i gràcies a tots els que s'ho esteu currant.

Salut,

Carmina.

Javi

Em pareix molt bé que es vulga recuperar la tercera hora de filosofia.No és admissible que la tinga per al selectiu com castellà o valencià i que conte igual que elles amb només dues hores setmanals, amb les quals ens quedem curts perquè no podem fer moltes coses de les que volíem.Ànim i espere que amb els esforÇos de tots(''qui no treballa no menja'') es puga recuperar aquesta assignatura.