Buscar

Àgora a Polinyà, reportatge fotogràfic

Fotos de l'àgora de Polinyà II (c) Juan Armenteros -quasi totes


Fotos de l`àgora filosòfica a Polinya del Xúquer, (c) Francesc Vera



foto de Francesc Vera



Salut :)

13 comentaris:

Unknown

Juan!!fem una altra àgora de Descartes però tragueu un altre tema a debatir..que el d'air ens tenia molt marejats..ja no sabiem que mes dir..tot el rato diem el mateix..jajaja

Juan Armenteros IES El Saler

Doncs jo crec, Estefania, que tens una memòria selectiva... si estiguera gravat vories que no dieu el mateix, que això és el que recordes.
El que és inevitable és que alguna gent, i dels més reflexius, no parlen en una plaça davant de tots els seus companys de l'institut, això no té solució, a no ser que fem la pròxima amb carassetes (per què no?) per a evitar la vergonya. Perquè jo sé de més d'un i d'una que haguera parlat i defensat tesis potents (perquè ja ho havien fet en classe, que ja havíem practicat un poc, però no és el mateix). Així i tot, m'encanta l'experiència.
I dona igual que estigau repetint el mateix -que no va ser així. El cas és que allà estàvem.
Gràcies per vindre, per cert :)

Unknown

avore em referia a que arribarem a un punt en que els que estavem parlant ja no sabiem que mes dir,perque ningú s'animava a dir res més..i damunt cada dos per tres m'enrecorde de la solucio que digueres que era de no se quin autor..i no puc parar de pensar..i no dir ningu això ni jo..si es lo lògic..jajaja però en fi..no pasa res..:)

lo dit abans..s'ha de repetir i esperem que prompte!!

Anònim

Steff, te raó Juan, no és que repetirem tot el rato el mateix, però si havera parlat més gent i haveren defensat atres coses, o altres postures, havera pogut ser diferent..
Però no pasa res, a la pròxima jo convenceré a certa gent que no parla molt i és molt intel·ligent!!
si hi ha pròxima.. xD

Juan Armenteros IES El Saler

Era Schopenhauer, Estefania,... crec jajaja
Els somni de la nit és un somni curt i la vida és un somni llarg...
Molt gran l'home este :)
Almu, parlà molta gent (mira les fotos i voràs). Però en poc més d'una hora tampoco poden parlar tots. A més... respectem als silenciosos... que també diuen molt.

Besets per a les dues i gràcies per participar al blog :)

Anònim

Steff no pasa res, sempre hi havia algu molt reiteratiu que treia el tema dels bous xD supose que aquest somni seria molt llarg.. perque les voltes que va apareixer a l'Àgora van ser incomptables.. eixe tema no era massa interesant, ens havera agradat més el tema de existeix deu¿? Però la peli em va agradar, i el suc i les papes també :).

Clovis

¡Cuánto carisma, Juan!

Juan Armenteros IES El Saler

Gracias por tu visita, Clovis!
Y espero que ya teclees con 10 dedos ;-)

Unknown

a mi també em va agradar la peli..=D
respecte al tema dels bous a mi no em feia masa gràcia això que diga'm..però de totes formes esperem una altra àgora amb un tema que ens faça parlar i a més que hi hagen diferents arguments i postures i així traure-li més suc a l'àgora!;)

Unknown

El debat va ser prou divertit sobre tot per les xarrades dels bous... Jo també pense que podriem fer més àgores filosofiques perque mos eu pasem be i ademes es entretingut. Jo no vaig parlar, pero ja ferem el debat en classe d'antropologia i ja sas el que pense juan. Bé segur que farem altra però en altre tema de debat!

Miércoles

A mi la epl.li em va agradar el que passa és que era un poc massa asqueroseta... Però al final et deixa un poc confós perque no té un final definit! I respecte a l'àgora va estar bé, encara que hi han més temes que s'hagueren pogut tractar millor!

Vicent

Enhorabona per l'activitat!! Però podrieu contar-nos una miqueta en què va consistir? Pel que supose, hi havia una exposició de tesis prèviament preparades en classe (d'antropologia?), i dsprs debat obert?
I la pel·li, quina era? quan la vareu projectar?
Salut i força filosòfica!
Vicent

Juan Armenteros IES El Saler

Vicent, perdona que no t'haja contestat abans.
L'activitat va consistir en:
1. Projecció a la Casa de la Cultura de Polinyà de Existenz, de Cronenberg (Waking Life l'havíem vist a antropologia, efectivament; però l'activitat era de filosofia i per a tots els segons de bat.
2. Petita introducció inicial, amb lectura del poema Descartes de Borges, tela, per cert. L'activitat en realitat es corresponia amb el problema que planteja Descartes a la part quarta del Discurs i que resol de manera tan optimista (molt més optimista que Borges, clar, sobretot pel que fa a les pretensions del realisme ingenu).
3. Debat obert, quasi conduit per dos ex-alumnes del Joan Fuster que han acabat filosofia i estan fent el CAP al Joan Fuster, amb intervencions puntuals -en este cas no tan puntuals- de Javier y meues -jo sí, un poc al final, per crear desassossec més que res.

Al meu parer va estar molt be, perquè no es tracta de que semble un debat d'especialistes a la Sorbona, no, sinó de que puguen parlar els incipients filòsofs que són els nostres alumnes. I ho feren, com es veu a les fotos (i apenes forçats :D).

Repetiríem en altre lloc si el principi de realitat no aconsellara el contrari.

Una abraçada,

Juan