Buscar

19 de novembre Dia Mundial de la Filosofia

DIA MUNDIAL DE LA FILOSOFIA

El proper 19 de novembre es celebra el Dia Mundial de la Filosofia. Potser algú pense que no estem per a massa celebracions donat l'estat precari en que es troba la filosofia a dintre del sistema educatiu. Però jo crec que sí cal celebrar, per això aquesta entrada és un crida a que es celebre aquest dia organitzant tal i com es va fer l'any passat tot un seguit d'activitats: exposicions, obres de teatre, concursos de fotografia, ágores, etc.

Si, celebrem que la filosofia és important i reivindiquem la seva presència a l'escola. No ens oblidem de la tercera hora perduda a primer de batxillerat i continuarem reclamant-la.

Si, celebrem i envieu-nos si us plau els vostres cometaris, fotos, impressions sobre les activitats realitzades al blog.

Salut!

5 comentaris:

Agustí Zaragozá

La veritat és que són mals temps per a la Filosofia. Hi ha una sensació de mort al voltant nostre, quasi tanta com la dels "nostres" polítics. Cal celebrar la filosofia, i reinvidicar-la. Encara que, sovint, pense que estem molt a soles.

Carmina

Bé, Agustí celebra-la amb el mitjans que tingues, a classe, com siga, amb els teus alumnes, i conta'ns com ha anat.

Salut!

Juan Armenteros IES El Saler

Efectivament, la millor celebració és vivint-la quotidianament a l'aula. I el 19... JA FAREM ALGUNA COSA!

creu

Nosaltres, IES Montdúver de Xeraco, ho celebrarem o a la plaça del poble, o a València, com puga ser... Però sí pense que, assenyalar la data, pot renovar forces... pensarem i xarrarem de filosofia en un lloc inusual... Ja concretarem més.
(Carmina, és la tercera hora a primer de Batxillerat! Canvia-ho... )

Hector

Filosofía en la frente. Y también un ramo de flores con cinta morada en el bronce del claustro de la universidad de Valencia, acompañada de una paletada de tierra.