Buscar

Recta final ?

Hola, companys i companyes.

Imagine que a hores d'ara els que teniu la sort d'estar treballant esteu en plenes avaluacions i encarant el final de curs. Els que no ho esteu, esperant nomenaments i desitjant que l'any que ve haja sort. Sapigueu que Filosofilia continua actiu, obert a suggerències, propostes, reflexions etc. Si, si , la cosa a València està complicada, continuem amb les dos hores a primer de Batxillerat però això no potser excusa per no deixar-nos sentir, per continuar reivindicant més presència de la disciplina.

En tot cas, el foro està obert!

Salut!

9 comentaris:

creu

Tot continua igual de mal... amb dues hores no es pot impartir filosofia... acabem el curs i no hem fet quasi res... la sensació de fracàs és inevitable... però amb aquesta assignació horària no es pot més.
El que ens cal, per a rectificar açò és la tercera hora. Continua sent irracional la distribució actual: la religió, les quatre hores d'optativa, les ciències del món contemporani... ¡hi ha temps per a matèries que s'han de unflar els currículs, si no inventar directament, i nosaltres que sabem que ens manca per donar, no tenim temps... NO ÉS JUST!

Agustí

Jo pense que la batalla està perduda, la veritat. I és molt trist. Apareixen noves materies i la nostra cada vegada a menys. Per exemple, no tenim ni una optativa de 2on de batxillerat que entre al selectiu. Això vol dir que triaràn les que tenen exàmen, tenint en compte que els estudiants volen nota. Horrible.

Anònim

En Catalunya se lo montan mucho mejor que aquí. He seguido al "Salven la filosofia ara" y comparativamente con este blog tiene más actividad.
El formato blog se queda corto frente a la red social a la hora de movilizar fuerzas y actividades.
De todos modos no creo que aquí haya nada que hacer, esto es demasiado elitista.

Carmina

¿El qué es elitista?

Juan

Anónimo, està clar que el peix està venut... En gran part per gent amb la teua actitud. Elitista diu. El bloc no te moviment perquè aci ja hem parat. Tu, anonimo, no has començat encara. Vinga, animat i fes el grup de fbk valencià.

Anònim

Lo de fbk lo hariais mejor vosotros, seguro que arrastráis a mucha gente. Yo no sé escribir valenciano, por eso no lo puedo hacer en ese idioma, vosotros sí tenéis competencia lingüística. Animaos vosotros que lleváis más tiempo y tenéis más experiencia. Sois sin duda gente seria. Yo, no.

Juan Armenteros IES El Saler

No, si volguérem fer el grup el faríem. No volem. Al menys jo no vull en estos moments.
Tu sabràs si ets serio o no, no et coneguem.
Arrossegar gent? tampoc cap interés.

a Montilla el president
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
usman

ffgih