Buscar

Inici de Curs

Hola companys,

Si, si, encara voltem per ací. Comença el curs, continuem amb les dues hores al primer de batxillerat i sembla que és impossible la recuperació de l'hora perduda almenys al País Valencià, ha estat fins ara impossible. Si és gairebé impossible recuperar hores no ho és continuar lluitant com puguem per la dignitat de la disciplina, i com fer-ho? Sincerament, crec que a hores d'ara, tal i com estan les coses sols ho podem fer a l'aula, exercint la nostra professió el millor que puguem.

Salut, i bon inici de curs.

Continuem oberts a comentaris, suggerències, reflexions...

4 comentaris:

Anònim

Igual us interessa el debat que s'ha oberte en aquest fil:

http://abordodelottoneurath.blogspot.com/2010/09/adivinanza.html

on alguns hem intentat defensar la presència de la filosofia en la secundària contra tot tipus de ximpleries en contra.

Una abraçada.

Anònim

M'ha resultat decebedor, de vegades penós, el nivell general del debat del blog "abordodelottoneurath", el link del qual has tingut l'encert d'enviar-nos. És molt il·lustratiu. La major part dels que hi pariticipen no tenen ni idea del que és l'ensenyament de la filosofia a la secundària, dels seus problemes, condicionaments ni possibilitats. Les argumentacions més interessants són menyspreades o diluïdes per l'exhibicionisme militant d'alguns empenyats en fer el seu personal ajustament de comptes amb la filosofia. Les millors intervencions per a mi són les de "Almoneda" que abandona, fart, el debat donat el to i plantejament de la discussió; crec que també "Héctor" aporta coses d'interés però no ho defensa amb la contundència que caldria davant dels interlocutors que té. Alguna altra aportació puntual i desgraciadament poca cosa més, la resta s'omplin la boca de menyspreu i pressumpció. Com tu dius, molta ximpleria.

Anònim

Sí, Almoneda ho intenta, però resulta cridaner que al blog d'un professor universitari el nivell de discussió siga tan baix. Es tracta d'una sèrie d'intercambis a veure qui resulta més brillant i incisiu, res d'arguments.

Sospite també que hi ha molt llicenciat de filosofia emprenyat per no haver aconseguit ésser professor mai. Mira la contradicció: la filosofia no serveix per a res i tal, però ells estan posats i se'n van a conferències! Quant de temps lliure tenen.

Aquí també molt interessant:

http://antesdelascenizas.com/

Anònim

És clar que volia dir "intercanvi", no "intercambi".