Buscar

Nova Àgora Filosòfica a Polinyà del Xúquer (Institut Joan Fuster) i notícies d'Iniciativa Filosòfica

Efectivament, continuem. Tornem a la plaça pública a discutir qüestions filosòfiques amb els nostres alumnes de segon de batxillerat. En aquesta ocasió agafem dos autobusos i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Polinyà plantejarem una discusió molt clàssica i metafísica sobre les dificultats de la distinció entre vigília i somni, com a derivat de la vella contraposició entre aparença i realitat. Inspirats per Descartes i els seus enemics filosòfics tornarem a donar-li veu al carrer a la filosofia i a les classes de filosofia. Útil per a pensar, útil per a gaudir també.



La data, el 10 de febrer.

Per altra banda, Iniciativa Filosòfica continua fent gestions en la línea de tot allò aprovat en la última assemblea. Des de la facultat de filosofia arribaran als centres de secundària unes cartes amb els documents que aprovàrem fer, alguns d'ells ja signats des dels departaments (tots) de la facultat de filosofia de València, en la línia de queixa per la impossibilitat d'impartir el programa amb la reducció a dues hores de la filosofia de primer de bat i també de la mala propedèutica per a la filosofia de segon de bat i per a la prova d'accés a la universitat. Vos continuarem informant i esteu convidats a participar en totes les iniciatives. En cas de voler fer-ho, podeu escriure a l'email del blog.

Salut!

Juan Armenteros
IES JOAN FUSTER (Sueca)

5 comentaris:

Carmina

Mola això de l'àgora i que aneu de gira. Si el dia 10 estic per ací a vore si m'acoste a Polinyà.

Salut!

Anònim

Quin dinamisme, quina vivacitat anima l'institut de Sueca, m'esteu fent una enveja sana...

Angel Simón

Si, però els de primer de Batxiller tambe tenen dret, son ells qui tenen que protestar per la reduccio d'hores en filosofia en primer de Batxiller, crec,jo.

Un salut, Juan ; )

Juan Armenteros IES El Saler

I tant que teniu dret, més que ningú i, en el cas vostre, encara em dol més la reducció, perquè sou bons de veres.
Tranquils que farem coses amb vosaltres també :)

Salut :)

Javi

Juan ens podries informar a classe de tot això de la facultat de filosofia i de la carta de queixa.