Buscar

La Tornada, la Resistència

Tornem, però en realitat sempre hem estat ahí, No? Pendents de les brillants idees dels que ens governen.

Bé, setembre, exàmens, tornada a les aules. Teniu la motxilla preparada? El llibre de ciutadania a punt? El llibre de filosofia i ciutadania damunt la taula? Repassem vocabulari d’anglés... ummm Ens servirà la programació de primer de bat de l’any passat? La podré adaptar a filosofia i ciutadania? No sé, tenim una hora menys a la setmana...

No sabem com ho farem però ho farem, farem tot el que se’ns demane, tot perquè som un gremi que traga tot el que li tiren, en eixe sentit tenim molta resistència, perquè som capaços de tragar grans quantitats de brossa i no morir, ens adaptem, No? Però..., potser esteu pensat en altre tipus de resistència? Potser esteu pensant en impedir l’extermini de la filosofia? Potser esteu pensant en recuperar eixes tres hores de filosofia? Si és així comença la lluita, i aquest és un foro en el que ens podem expressar, coordinar, intercanviar idees, propostes. Què em dieu? Escalfem motors o ens deixem dur pel cansament i la desídia?


Carmina.

2 comentaris:

Anònim

Estem preparats per al nou curs i per a guerrejar! Com molt bé dius, estem capacitat per a l'adaptació, per a tragar molta merda i encara la reciclem i tot (com sóm els de filosofia, che! Estem preparats! I volem recuperar les tres hores de Filosofia! Com a la resta de comunitats autònomes! El començament és dur pels exàmens de setembre, avaluacions i la tornada de vacances. Però en no res estem amb la energia renovada, una vegada habituats al nou curs. Pense que no podem esperar a Nadal. Estem en un bon moment per a anar reunint-nos, pensant i coordinant.

Agustín Zaragozá

Anònim

sos, què aneu a fer a educació per a la ciutadania? es pot fer en valencià? teniu professor d'anglés assignat a l'hora? si es dóna la classe en anglés aneu a avaluar?
aquest delirium tremens d'aquestos legisladors trastornats ha de passar sense pena ni glòria? Tinc un company que diu que si la llengua vehicular és l'anglés es negarà a signar les actes d'avaluació, per no controlar el procés d'aprenentatge.... estic horroritzada, però no serè discreta, algú té alguna proposta brillant per a seguir-la totes i tots conjuntament? comenteuel vostre cas, si vos plau¡ i per suposat, el caball de batalla és la filosofiaI, hem de fer tot el possible¡ ànim¡